Informācija
Preču katalogs

Roboti putekļu sūcēji

Produktu filtrs

Cena
Ražotāji
vairāk mazāk
Funkcionalitāte
Putekļu tvertnes savākšanas tips
Wi-Fi savienojums
Filtrs

Preču filtrs Izdzēst filtrus

Padomi, kā iegādāties labāko robota putekļsūcēju

Robotu sūcēji ir paredzēti jūsu mājas tīrīšanai ar minimālu jūsu palīdzību. Šīs bezvadu ierīces, kuras darbina ar uzlādējamu akumulatoru, var iemācīties, kā labāk virzīties pa telpām, izmantojot sensorus un kameras. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu par citām priekšrocībām un to kā atrast sev labāko risinājumu.

Visi, izņemot visvienkāršākos modeļus, var izveidot savienojumu ar jūsu mājokļa tīklu, lai jūs varētu uzraudzīt un iestatīt puteklu tīrīšanas režīmu, izmantojot ar to saistīto lietotni. Varat izmantot programmaparatūras atjauninājumus, kas var novērst kļūdas vai iekļaut jaunas funkcijas.

Cietu grīdu un paklāju tīrīšana

  •        Cietas grīdas

Lielākā daļa robotu ļoti labi attīra cietās grīdas, kaut arī ne vienmēr stūrus un malas. Mājai ar pārsvarā cietām grīdām daudzi roboti veiks saprātīgu darbu, uzturot grīdas tīras, ikdienā darbojoties, lai gan var būt nepieciešams tīrīt rūpīgāk ar standarta putekļsūcēju vai slotu laiku pa laikam.

 

  •        Paklājs

Neskatoties uz sarežģīto tehnoloģiju, piemēram, navigācijas programmatūru, kāpņu noteikšanu, kamerām netīrumu noteikšanai, robotu putekļsūcēji joprojām salīdzinoši slikti attīra netīrumus no paklāja, sevišķi, ja uz tiem ir dzīvnieku mati. Robotu vakuums nav tik jaudīgs kā ar standarta putekļsūcēju, un, lai gan tie var atstāt paklāju tīru, zem tā virsmas var uzkrāties daudz netīrumu. Paklājam būs nepieciešams regulāri pāriet ar standarta putekļsūcēju.

Kā ar mājdzīvnieku matiem?

Roboti var tikt galā saprātīgu daudzumu pūku (piemēram, mājdzīvnieku matiem) kopā ar dažiem netīrumiem, bet uz paklāja šķiet, ka tie mēdz atstāt atlikušos netīrumus vēl dziļāk.

Funkcijas, kuras meklēt

  •        Kāpņu noteikšana

Šī funkcija, kas tagad ir standartaprīkojumā gandrīz visos modeļos, palīdz robotam saprast, kad tas ir sasniedzis apmali vai pakāpienu, lai tas varētu atkāpties.

  •        Virtuālā siena

Šī funkcija ļauj izveidot neredzamu barjeru, lai bloķētu atvērtas durvju ailes vai citas vietas, kurās nevēlaties, lai robots iekļūtu.

  •        Programmējami laiki

Šī parocīgā funkcija ļaus jums iestatīt dienas vai nedēļas laikus robota darbināšanai - piemēram, jūs varat iestatīt tā darbību tikai tad, kad esat prom darbā.

  •        Dokošana

Kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems, robots atgriezīsies pie lādētāja un automātiski uzlādēsies. Ja ir akcija robotam ar šādu funkciju, to ir vērts apsvērt.

  •        Darbības laiks

Akumulatora darbības laiks ir svarīgs, it īpaši, ja jums ir liela tīrāmā platība. Pirms atgriešanās uzlādes stacijā jūs vēlaties, lai robotam būtu pietiekami ilgs laiks, lai notīrītu grīdu. Būtībā šiem robotiem ir tīrīšanas režīms un atgriešanās uzlādes stacijas režīmā.

  •        Skaļuma līmenis

Robots ir kluss, salīdzinājumā ar parastajiem putekļsūcējiem, bet dažiem ir kaitinošs augstas skaņas svilpe, bet citi rada mehānisku slīpēšanas troksni. Tas var būt mazāk svarīgi, ja robots galvenokārt darbojas, kamēr esat ārpus mājokļa, taču šīs skaņas var būt pietiekami skaļas, lai kaitinātu kaimiņus vai nobiedētu mājdzīvniekus.

  •        Mazgāšanas funkcija

Dažiem bezvadu robotiem ir arī mazgāšanas funkcija, taču tie ir vislabāk piemēroti tikai nelieliem traipiem. Parasti tiem ir neliela tvertne ūdenim, kas samitrina mikrošķiedras spilventiņu, kas piestiprināts pie robota pamatnes. Līdz ar to mazgāšana ir automātiska un jūs varat iegūt vieglu uzkopšanu. Ja jums interesē šī funkcija, jūs varat apskatīt interneta piedāvājumus. Tādā veidā robota cena nebūs problēma.

Labākais robots būs tas, kas atbildīs jūsu vēlmēm. Jūs varat lasīt robotu atsauksmes vai atrast veidus, kā iegūt vēlamo modeli lētāk un būt apmierināts ar pirkumu.